15000.- felett ingyenes kiszállítás!

Rólunk

Imádjuk a gyertyákat, a hangulatot, melyet teremthetünk általa, legyen szó akár egy spirituális élményről, egy romantikus hangulatról vagy csak egy szürke hétköznapról.

Amikor meggyújtunk egy Lalunda gyertyát és a fénye beragyogja a teret, máris megváltozik a Világunk. Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk ezt a hangulatot, mindezt úgy, hogy saját magunkat és környezetünket is kíméljük, mivel a hagyományos -paraffin- gyertyákkal ellentétben,  kőolajszármazék-és vegyszermentes, természetes alapanyagokból előállított termékeket gyártunk és forgalmazunk. Illatgyertyáink és illóolajaink is kizárólag 100%-os természetes növényi illóolajokat tartalmaznak.

A gyertyák és illóolajok mellett mindig is kedveltük az ásványokat, többek között szépségük és  gyógyító erejük miatt. Ezért alkottuk meg különleges ásványkarkötőinket, melyeket minőségi ásványok és nemesacél felhasználásával készítünk. Láva kollekciónknál az illóolajok erejét is használhatjuk.

Csapatunk lelkes híve a környezetvédelemnek. Szándékunk, hogy bevételünkből  környezetvédelmi projecteket támogassunk.

Együtt egy jó ügyért...

Csapatunk valóban hisz a változásban, amely pozitív hatást gyakorol ránk és környezetünkre, ezért minden eladott termék árából  2%-ot adományozunk a “10 millió fa” Magyar faültetés támogatására.

MENÜ BEZÁRÁSA
0
×

10% kedvezmény első rendelésedből