15000.- felett ingyenes kiszállítás!

Fizetési információk

Itt minden információt megtalálsz a fizetési módokkal kapcsolatban.

Bankkártyás fizetés

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, https protokollt használunk mindenhol, így a fizetési oldalunkon is és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni.

Paylike bankkártyás fizetés

Kiemelt fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Paylike, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Dániából, emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. A Paylike egy megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Segítség a bankkártyás fizetéshez

bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A kártyád CVV/CVC kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

SZÁMLÁZÓ PARTNER: BILLINGO - OCTONULL KFT., 1074 BUDAPEST, HUTYRA FERENC UTCA 11.

ONLINE FIZETÉSI PARTNER: PAYLIKE - P. O. PEDERSENSVEJ 14, AARHUS, DÁNIA

MENÜ BEZÁRÁSA
0
×

10% kedvezmény első rendelésedből